Lumea e MIRACULOS construita! TOTI impreuna suntem PERFECTIUNEA pe PAMANT. Fiecare e perfect in strambatatea LUI, astfel incat INTREGUL sa FIE complet. Atunci cand vei intelege, vei schimba ceva in TINE! “BINE-ti va fi, cand BINE vei cladi”
Nu exista OM bun si OM rau. Exista om care face BINE, si OM care face mai putin bine. Cel care are Sufletul plin de iubire, va face doar lucruri bune. La ACEST centru de dezvoltare personala, invatam impreuna cum putem intelege lectiile ce le primim de la Univers, in asa fel incat sa intelegem ca suntem IUBITI si la randul nostru sa impartim iubirea. Nu exista “RAU”. Mintea umana percepe ceea ce nu intelege sau nu se asteapta, ca fiind “rau”. Proverbele din batrani explica foarte frumos cum “in tot raul e si un bine”. Asta invatam noi AICI! Sa gasim BINELE din tot ce ni se intampla, in asa fel incat fericirea Sufletului fiecaruia sa-si atinga maximul de evolutie. Atunci isi gaseste Copilul “INTERIOR”, PASIUNEA!
La Centrul de dezvoltare personala, Scoala A FI, utilizam tehnici de reechilibrare emotionala prin diferite psihoterapii adecvate varstei copiariei: psihodrama, ergoterapia, kinetoterapia. Ce este specific noua, este modalitatea proprie de punere in practica, astfel incat fiecare teorie sa devina practica, nu doar sa ramana la nivel teoretic. Aici ne impotmolim cu totii. Teoria ca teoria, dar pentru practica, nu mai ramane RABDARE, in ziua de azi. La finalul unui timp petrecut in cadrul SCOLII, copiii ISI VOR insusi lectiile de viata, cuprinse in Abecedarul A FI, astfel incat viata sa prinda un contur colorat pentru fiecare in parte!

TOTUL E POSIBIL ATUNCI CAND CREZI