Fie ca esti ADULT sau COPIL, de orice varsta, te asteptam la Scoala A FI, sa “testezi” gustul copilariei de altadata, sa simti bucuria de A FI, AZI!

    Daca esti un Suflet in evolutie, atunci cu siguranta stii cat de importanta este relatia cu sinele/copilul interior. Ai ocazia sa reusesti, cautand drumul spre inima ta, alaturi de copiii mici, puri, curati, ce traiesc PREZENTA CONSTIENTA, intuitiv. Linistea se invata!

    Intr-o lume in care totul se invarte ca intr-un carusel, daca nu te “tii de mana cu altii”, ametesti. Atat de rapida e viata. Aici la Scoala a FI, ai ocazia sa simti punctul de oprire a tuturor gandurilor si sa te “agati” de momentele de liniste oferite prin puritatea si inocenta copiilor.
    Participarea la activitatile Scolii A FI, este posibila, dupa un program desfasurat in functie de varsta. La secretariatul scolii poti afla detalii despre intalnirile oferite, fie ca esti copil , adolescent, adult.
    Pariciparea la dezvoltarea personala in ziua de azi este posibila doar daca TU crezi ca ai ce sa mai inveti. Nu este vorba despre cunostinte intelectuale, nu este vorba despre cunostinte ca nu esti destul de invatat/a, ci este vorba despre linistea Sufletului. Cum sa ajungi la EA. Prima data se impune sa CREZI.Apoi sa vrei sa cunosti ABECEDARUL SCOLII.Si impreuna cu copiii sa experimentati frumusetea vietii.
    Ca parinte tu vrei linistea si implinirea copilului. Cum poti sa dai ceva ce nu ai?